Projecten

 visualiseren : vi – su – a – li – se – ren [viezuu(w)aalie` zeer ` (n)] («Engels) (visualiseerde, h. gevisualiseerd) 1 aanschouwelijk maken 2 een beeld in de geest vormen van een zaak waaraan men sterk denkt

Hier vind je wat projecten waar ik aan werk. Zolang als ik mij kan herinneren geniet ik van tekenen, animaties, muziek en natuur. Alle ideeën en indrukken noem ik vaak liefkozend ‘prettige ruis in mijn hoofd’ en het is heerlijk als ik dat kan vertalen op papier. Ik werk veel in zwart-wit. Het liefst maak ik illustraties graag zo eenvoudig mogelijk om met weinig lijnen de kern van een dialoog, beweging of emotie te raken.

In alle eenvoud maakten deze illustraties ook lastige onderwerpen op een speelse manier bespreekbaar bij kinderen en jongeren. Zoals ruzie, verdriet, geloof. Maar ook een mooie bemoediging, een uniek geboortekaartje, huwelijkskaart of vrolijke cadeautjes.

Pas sinds een paar jaar neem ik betaalde opdrachten aan en met trots sinds 2018 geregistreerd. Visueliseren staat voor illustraties en producten waar je blij van wordt. Recent werk kun je hieronder bekijken. Op zoek naar een unieke illustratie voor geboortekaart, trouwkaart of andere bijzondere gelegenheid? Dat kan al vanaf 30,- Stuur me een berichtje via formulier op de site, pm via Facebook, ik zie er naar uit.

Werk in opdracht

Vrij werk

 

Mijn terugkerende liefde als het gaat om tekenen is Schaap, die 20 jaar geleden ontstond en mij continu wijst op het belang van verwondering.

De visie is: Blijheid To The People. De blijheid die ontstaat door wat ik maak of voortbreng, uit mezelf of in opdracht. Maar ook de visie om opbrengsten te investeren in projecten die bijdragen aan een samenleving vol verwondering, vreugde en hoop. ENJOY!